EBELT on ainutlaatuinen joustava vyö. Vyön käyttömukavuus on omaa luokkaansa. Se joustaa kuitenkaan menettämättä muotoaan ajan kuluessa. Se kestää pesua ja kovaa käyttöä. EBELT on eurooppalainen laatutuote. Vyö on valmistettu ekologisesti ja se täyttää euroopplaisen OEKO-TEX -sertifikaatin vaatimukset. Valitse ja osta mieleisesi Ebelt alta.
Vöiden aatelia.
EBELT Classic on tukeva mutta joustava kudottu vyö. Klassinen vyö on mukava matkalla, töissä ja vapaa-ajan harrastuksissa. EBELT Classic on musta. Solki on nikkelitöntä metallia. Vyön pituus on 120 cm.

EBELT Shade on neulospohjainen kevyt ja joustava vyö. Solki on valmistettu kestävästä polyamidista. Käytössä solki on kevyt, miellyttävä ja äänetön verrattuna metallisolkeen. EBELT Shadea saat useissa eri väreissä tyylin ja tilanteen mukaan. Huomiovärit sopivat hyvin moniin töihin. Ryhdikkyytensä ansiosta vyö kantaa siihen kiinnitettäviä työkaluja mainiosti. Vyö kestää myös pesua eikä rullaannu. EBELT Shade sopii loistavasti myös moniin harrastuksiin, kuten vaikkapa golfiin, metsästykseen, skeittaamiseen, lasketteluun ja vaeltamiseen. Vyön pituus on 130 cm.

Neon Red
Neon Yellow
Maranello Red
Dark Grey
Navy Blue
Wave Blue
Sand
Military Green
White
Black
EBELT Shade on saatavilla myös metallisolkisena.
Neon Red
Neon Yellow
Maranello Red
Dark Grey
Navy Blue
Wave Blue
Sand
Military Green
Black
Personoitu vyö vaikka koko joukkueelle.

Kaikkia EBELT-vöitä voit myös personoida. Personointi tehdään vyön solkeen. EBELT Classicissa metallisolkeen voidaan valssata tai laseroida haluamasi tunnus. EBELT Shaden polyamidisolkeen haluamasi kuva tehdään printtaamalla, laseroimalla tai valssaamalla. Näin saat oman tunnuksen vaikka koko urheilujoukkueelle tai työporukalle. Sitä merkitsee EBELT Custom.

Ota yhteyttä, kysy lisää ja tilaa EBELT Custom.Yhteystiedot:

Puh. 0400 882259
Lisää ostoskoriin